tisdag, oktober 30

Tre generationer på besök

Fredag-söndag, 26-28 oktober, var två mammor och två döttrar på besök. Ändå bara tre personer. HUR går det till? Men såklart: farmor, faster och kusin.
Tove hade sett fram emot detta under en längre tid och i torsdags berättade hon för alla (oavsett om de var intresserade eller inte) vem som skulle komma och sova över.
Givetvis var hon ledig från dagis på fredag: inte en sekund av umgänge fick missas! Och det var bus från första stund. Först en liten snabb-guidning i deras nya rum medelst djupdyk i den stora kudden.
----------
Frida låter ju inte ett sånt frestande tillfälle som att tjuvlåna farmors innetofflor gå till spillo och en kortare promenad i vardagsrummet mäktade hon med.
----------
Morgonstunden hade sannerligen guld i mund för Tove på lördagen när hon fick ligga mellan faster och kusin och lyssna på en saga. En succé som förstås upprepades även på söndag.
----------
Frida fick också mysa en hel del vid mindre pigga tillfällen och att sitta och snutta på tummen bredvid kusinen är aldrig fel. Eller att hoppa upp i farmors knä och bara sitta.
----------
Trots det något karga vädret var vi ändå utomhus en stund. En tur med gungorna var given.

Inga kommentarer: