onsdag, oktober 21

Feber - igen!

Nu börjar det bli lite väl mycket... Tove vaknade med feber idag och har varig ganska hängig. Ingen aptit, slö, trött och mammig. Vi börjar bli lite frustrerade på all denna sjukdom - och just i Toves fall vill vi kolla henne så att det inte är några sviter av fästingbettet för två månader sedan. Hon har en läkartid imorgon.

Under förmiddagen var hon ändå ganska pigg tack vare alvedon. Vi byggde ett finfint slott av klossar, ritade finfina slott på A3-papper och så fixade Tove lunchen. Mamma diskade och läste receptet och Tove grejade att vispa ihop en pannkakssmet, så gott som helt på egen hand! Måste säga att jag blir ganska imponerad av hennes noggrannhet. Men det blev bara en pannkaka ner i magen och förutom det har hon idag bara ätit en mandarin, en liten varmkorv, två gurkskivor och lite pasta... Men hon har druckit ganska bra ändå och det är ju det viktigaste.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Stackars Tovetjejen =(

Busbloggen sa...

Bister eller Henriksson?
/nyfiken mamma busblogg

Anonym sa...

Nää, nu har väl ni haft feber så det räcker. Tänk så många år tjejerna kommer vara friska sedan för alla feber dagar måste väl bara snart vara slut? ;)
/Kusin Jenny