onsdag, november 3

Lite krasslig, mycket busig

Tove har haft lite feber sedan i söndags morse och har därmed varit hemma från skolan och kommer att få vara så hela veckan. Hon har lite, lite feber (pendlar mellan 37,4-38,0) men är ändå pigg och på hugget.
Hon har fått upp sinnena för kortspel och Finne samt Finns i sjön är nu på hennes repertoar. Jag gjorde även ett försök att få henne att greppa Sänka skepp (penna och papper) och på det stora hela hajade hon grejen men var lite för trött när vi skulle gå in på detaljer så vi lämnade den projektet tillfälligt.
Under dagen hann vi också med att baka en sockerkaka. När Frida och mamma kom hem satte Tove på dem varsin ögonbindel och ledde sedan in dem i köket fram till överraskningen.
Om nu Tove ska vara hemma från skolan en vecka den här terminen p g a sjukdom var ju den här veckan synnerligen väl tajmad eftersom det ju är höstlov nu och därför bara fritisverksamhet. Hon missar alltså ingenting av värde.
Sen hinner hon väl också jobba ur sig förkylningen till lördag, då hon ska sova över hos kompis Elin. Snacka om att hon längtar ...
Samtidigt ska Frida sova över hos mormor. Snacka om att hon längtar ...
Och jag å frugan får en afton för oss själva, utan barn. SNACKA OM ATT VI LÄNGTAR!

Inga kommentarer: