söndag, juni 19

En 5-åring!

Det var en mycket trött och mycket nöjd Frida som somnade ikväll. Nu är hon fem år och det har firats hela dagen lång! På morgonen kramade hon sin nya "långkorv"(alltså en lång kudde), sin fotboll, sin leksaksödla och satte direkt på sig sina nya fotbollsstrumpor.
Morgonens obligatoriska skattjakt slutade med ett papper. Lite besviken blev hon först, tills dess hon förstod att det på pappret stod att hon ska få åka till Stockholm med pappa och gå på Grönan och bo på hotell. Precis som Tove fick när hon fyllde fem år.

Till lunch kom familjen - och sen kom resten... Det blev 17 barn på kalaset. Sjutton. Lite väl mycket faktiskt, framför allt eftersom regnet tilltog under hela kalaset så att alla till slut var inne.

Det blev jordgubbstårta, kex, bullar, saft och chokladkaka. Sen fick vi försöka underhålla skaran så att de inte skulle riva huset...

Dansstopp blev en hit! Och fiskdammen så klart. Otroligt nog var det ingen av barnen som öppnade sin lilla burk men glitterfärg under tiden de var kvar hos oss. Ibland händer det alltså att ungar lyssnar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis säger vi!

Kramiz kusin Jenny med familj