onsdag, december 19

Presentation

Okej, vi tar det från början.
Den här bloggen handlar om en anspråkslös familj och framför allt dessa två gynnare (varav den ena läser högt ur Agatha Christies Dolken från Tunis):
Vi har alla ett efternamn och det börjar på J. Något A i efternamnet finns inte hos någon men mamma (till gynnarna), och endast hon, har ett A som mellannamn.
Såja, då var det klargjort.
----------
Inskolningen för Frida fortskrider bättre än alla förväntningar, och de var ändå skapligt högt ställda.
Emellertid har hon hajat nu vad det är fråga om och från och med när vi kommer fram till hennes förskola tills dess att jag åker därifrån är det lite gnäll och en smula gråt. Men fröknarna säger att det går över fort och att hon sedan är glad och pratsam på det stora hela resten av dagen. Att sova där är heller inget problem. Första dagen, i fredags, protesterande hon i en minut och sov sedan i 1,5 timmar.
----------
I måndags kunde jag och frun, efter att ha lämnat barnen på dagis, åka in till stan och ha ett par timmar helt för oss själva. En fika, lite shopping, lunch, lite mer shopping och så hem. En tupplur följde innan vi hämtade barnen igen. Denna vardagslyx har vi inte upplevt på flera år.

Inga kommentarer: