söndag, mars 23

Blandade påsk-karameller

Lite slött har det varit i några dagar nu, därför har bloggningen också släpat efter lite grann.
Vi har varit, och är, lediga hela helgen. Ett första smakprov från i fredags:


Tove, som var en smula febrig, provade på lite olika varianter av vinterkläder och lade sig till med en min som verkligen andades A-T-T-I-T-Y-D!
----------
På fredagseftermiddagen- och kvällen var vi hos Toves kompis Elin med familj (som dessutom har en lillasyster jämngammal med Frida). Bus, mat och mys. Ja, vi åkte dit trots att Tove hade lite feber, men vi pratar 37,5 så det var inte så farligt.
----------
På lördag höll vi Tove inne hela dagen eftersom hon hade denna lilla envisa feber. Fast, det gick nog ingen nöd på henne i ty att både jag och Kristin bakade varsin omgång med henne. Det älskar hon. Och dessutom har hon utvecklat en förkärlek för grimaser så fototillfällen lär vi inte ha för få av.
----------
Då dessutom Frida tar på sig en in-och utvänd dock-klänning på skallen känns det bra att ha nära till kameran.
----------
Under förmiddagen i lördags var f ö jag och F till badhuset. Det var första gången för henne (skäms på oss). Hon var klart tveksam i början och var lite ledsen med blev snart bekant med de låtsasdjur som finns i ett särskilt barnplaskområde. Jag återkommer till badning lite längre ner.
----------
Eftermiddagen i lördags inleddes med påskäggsletning.


Och så då idag. Hela familjen åkte till badhuset - och Frida var helt galen. Glad, alltså, och busig. Tove plaskade och åkte rutschkana och vi var delvis i den avdelningen där även Frida kan vara utan risk. Vattnet går strax ovan knäna på henne. Men även i en annan pool, där vattnet är 7 decimeter djupt, sprattlar hon som en vettvilling. Ännu bottnar hon inte men hon står gärna på kanten och faller framåt ner i min eller K:s famn. Nä, någon vattenskräck har hon inte.

----------
I eftermiddags tog vi sedan en tur till några bekanta som nyligen fått en liten bebis. En lillasyster, Lina, föddes och som vanligt blir man alldeles bedårad med en sån liten människa. Det var måttligt intresse från både Tove och Frida. De lekte hellre med Linas storebrors leksaker (även han är jämngammal med Frida).






Inga kommentarer: