onsdag, maj 28

Mammabloggen

Pappa har gett upp, så nu bloggar mamma...

Maj månad började med frost, men verkar sluta med strålande sol och värme. Det är grönt och skönt och brudarna njuter av att gå i shorts. Tove får skavsår av sina nya sandaler, men vad gör väl det när det finns Mowgli-plåster?

Vi har hunnit med utvecklingssamtal på dagis och sugit i oss beröm och bravo över våra tjejer. Båda verkar vara tidiga för sin ålder. Tove hjälper till och med 6-åringarna med bokstäver och ord. Frida sjunger högst och mest och är "alltid glad och nöjd".

Tove har också charmat tandläkare Anders och fått beröm för sina fina och rena tänder.









Den 6 maj var det äta-ute-premiär, både att faktiskt äta ute och att inviga nya utemöblerna.










Vi har fått en ny morgonrutin. Tove släpar ner sitt täcke och sin kudde från våningssängen och lägger det på köksmattan. Sedan ska det bäddas. Frida (som ju oftast varit varken en stund redan) försöker genast hämta sitt täcke, men hon brukar behöva hjälp. Denna bild är den den 12 maj, då det faktiskt blev gos i samma täcke - utan bråk.










Till sist ett par bilder från mors dag, en solig söndag med fika på altanen med mormor Lena och gammelmormor Inga.











2 kommentarer:

Anonym sa...

Så trevligt med en mammablogg, det var många roliga nyheter. Mormor Lena hälsar och kramar. Trevlig helg.

Anonym sa...

Hamnade här av en slump bara, när jag rensade bland bokmärken på jobbet och undrade vad Pappabloggen är... är Mammabloggen!?! Jag är så glad att könsmaktsordningen består och att norrbottniskan inte gnälls bort helt och hållet. Vi jobbar med den här nere också.
Kul att se er i alla fall!