tisdag, november 4

Vilket party!

Ja, vi lever, även om denna blogg inte gör det alla dagar... Vi jobbar, är på dagis, äter, sover, tjatar, kramas och busar. Vi ser fram emot farmors besök till helgen och maskeraden på dagis på fredag. Att Tove ska vara prinsessa på maskeraden är ju självskrivet, men vad Frida ska vara är kanske mer av en högoddsare. Jag kan avslöja så mycket att det krävdes ett par timmar vid symaskinen, men oj, oj, oj så söt hon blev. Nöjd blev hon också och det var viktigast. Bildbevis kommer... (nej, jag tänker inte tala om vad det är ännu!)

I lördags var vi på stoooor fest. Mammas storebror fyllde 40 och hans svärmor 50. Det blev en 90-årsfest som började vid lunchtid och slutade framåt småtimmarna. Otroligt kul med massor av släkt och vänner och god mat. Tove förälskade sig i kattungen Madonna och vill nu ha en egen katt - en riktig...
Själva partyt på kvällen hölls i ett stort militärtält på gården. Förvånansvärt varmt (trots att det var 6 minusgrader ute) och otroligt praktiskt när man ska ha jordnötskrig... 1000-tack till jubilarerna Stefan och Stina!

Inga kommentarer: