onsdag, juli 8

Brudar på äventyr

Idag åkte Tove och pappa till Stockholm för att gå på Grönan, Skansen, Junibacken, äta på restaurang, sova på hotell och bara ha det superduper. Enligt SMS och MMS har dagen varit just det.

Men mamma och Frida har haft en superduperdag på hemmaplan, tillsammans med mormor. Först Busborgen, där vi alla tre hade hur kul som helst. Men mamma och mormor hade ibland lite svårt att hänga med... Efter ca två timmar var Frida helt slut. Det blev lunch hemma hos mormor.

Vi promenerade ner på stan. Lite fika, en titt på änglarna i domkyrkan och sedan promenad hem igen. Frida var förvånansvärt pigg, men till sist tog den tidiga morgonen och den busiga dagen ut sin rätt och hon slocknade i vagnen.

Vi kan nu konstatera att Frida är torr dagtid och i princip även på natten. Hon kommer till och med upp för att kissa mitt i natten och vaknar sedan torr på morgonen. Knappt tre veckor tog det att gå från blöjbarn till torr, stor flicka. Vi är oerhört glada och lättade, men samtidigt förvånade att det gick så snabbt.

Imorgon väntar ösregn hela dagen, men det går ju att bada ändå - i badhuset!

1 kommentar:

Cajo sa...

Snacka om kvalitetstid!! :-) Ha det så gott och njut av varandra i sommar!