lördag, juli 11

Örebro, Stockholm & historisk natt

Se på bilden till vänster. Det är beviset för att INGEN av familjens tre brudar är nån badkruka, inte ens den äldsta! Vid besök hos kompisar i Örebro i helgen blev det bad inte bara i den 23-gradiga poolen (i luften endast ca 17 grader...) utan även i den säkerligen 40-gradiga bad-tunnan. Tove och Frida är som vanligt sjövilda och hoppar, simmar och doppar huvudet. Mamma får ta emot - både hoppande barn och skvättande vatten.

Vi besökte också mammas kusin och fick en bröllopspresent! Den har legat inslagen i åtta år... Det var verkligen på tiden att vi sågs!

Pappa får själv blogga om Stockholmsresan, men en bild blir det. Den föreställer en något trött Tove efter en heldag på grönan. Hela storstadsbesöket var mycket lyckat och Tove har berättat om karuseller, trollkarlar, våfflor, spårvagnar och Junibacken.

Till sist - idag är det premiär för en blöjfri Frida även nattetid. Hon har varit torr nu fem morgnar på raken, så nu slänger vi blöjan helt. Det kommer säkert ske nån liten olycka, men vi har laddat med plastad frotté. Hon har verkligen blivit stor nu, vår minsting.

Inga kommentarer: