söndag, februari 21

Snö, snö och ännu mera snö!

Nu är det nog med snö, det tycker iallafall mamma som måste skotta ALLT. Fast just denna dag, då det hade kommit ytterligare 20 cm över natten, körde bonden Bengt snöslungan även på våran uppfart. Sällan har en mamma (på väg till simskolan med Tove) blivit så glad!
Men faktum är att mamman i familjen idag fick ett psykbryt på snön. Vallarna är nu så höga att jag måste klättra upp i dem för att kunna tippa snö på andra sidan. Armarna värker, ryggen likaså. Skippade träningen på friskis idag eftersom jag skottat fyra gånger denna helg = träning nog.
Efter psykbrytet idag blev det ändå en skön stund på altanen. Solen värmde i hörnet vid altandörren och det var skönt att kunna njuta lite av vintern också, inte bara jobba och slita.


Gungorna är numera så översnöade att brudarnaT inte ens provar att gunga. De gjorde de faktiskt för nån vecka sen, då gungsitsen fortfarande var ovanför snön...


Soligt och skönt på altanen - men även byggnationer. Videon är från i lördags, sen kom som sagt minst 20 cm till och snöborgen blev ännu högre.

Inga kommentarer: