måndag, april 5

Påskledigheten

Den här påsken har varit lugn och skön och till stor del solig. Vi har varit mest hemma, mycket ute och ätit mycket godis. Så tror jag vi kan sammanfatta dessa fyra dagar. Måste ändå visa lite bilder och filmer.
Långfredagen åkte cyklarna fram. Tove är snart redo att släppa stödhjulen, men första dagen övade hon sig i att stå upp och cykla.



Frida - å sin sida - verkade uppskatta de framtinade gungorna mest...



På påskafton åkte vi till gammelmormor Inga och fikade. Tove ville vara påskkärring, men Frida ville helst ha sin finaste klänning och glitterskorna. När kameran åkte fram levererade hon vad som nu verkar vara hennes "smajlaförkameran"-look. Tove myste i mormors knä.


I söndags - påskdagen - blev det grillpremiär! Familjen H/Å kom på besök och det var riktigt varmt på altanen. När solen var framme räckte det med en tröja. En underbar försmak av vad som komma skall.


Idag - annadagen - åkte vi till morbror Stefan med familj för traditionsenlig äggletar- och grillstund i skogen. Det var nog rekordmånga deltagare i år. En hel traktorvagn full med ungar, fyra hundar och mammor och pappor och mormödrar och morfäder så det räckte och blev över. Mycket mysigt som vanligt, trots att det faktiskt snöade (!) hela tiden.



Till sist, det sedvanliga gruppkortet:

Inga kommentarer: