måndag, september 17

En busig eftermiddag

Nu har även Frida fått en krok med handduk på i badrummet. Tove och Fridas handdukar är identiska, eller som Tove säger: "samma dan".
----------
Vi har under eftermiddagen var på en stort inomhuslekland tillsammans med grannarna. Det var såklart full sprutt på Tove och grannflickan i drygt en timme. Svetten dröp men vem bryr sig om sånt när det finns huuuuuuuuuuur mycket som helst att göra? Vissa saker är dock fortfarande lite för avancerade för Tove men hon är ändå modig och provar på allt hon har en sportslig chans att klara av.
Till exempel en stor rutschkana. Tove och jag åkte den först en gång tillsammans, sen åkte hon den kanske 6-7 gånger till på egen hand. Det svåraste var att klättra upp men till slut knäckte hon även den koden.
Jag tog även med Frida på en åktur i den rutschkanan och det uppskattades också. Men sen gick vi ner en storlek till några som var mindre och dessa åkte vi flera gånger. Annars ägnade Frida tiden åt några roliga bollar som man stoppade i en maskin som sedan blåste dem rakt upp i luften.

Inga kommentarer: