tisdag, september 11

Äsch

Jag glömde helt enkelt bort att jag igår utlovade klipp-bilder på Tove. Nå, här är de - Före, Under och Efter. Ni kan säkert räkna ut vilken som är vilken.


Strax innan klippningen var vi å kikade på en eventuell ny bil till familjen. Frida och Tove passade på att provköra lite grann också.


Idag var jag, Frida och Kristin på stan några timmar. Planen var att Frida skulle somna i vagnen en timme eller så. Vi hade dock missat att involvera Frida själv i våra tankar, så hon lallade på som sjutton hela tiden på stan och även på dagens skörd av bilsalonger. Men, i bilen på väg hem igen klarade hon det inte längre. Ögonen rullade, fast hon kämpade - utan gnäll - ett tag innan hon till slut fick se sig besegrad. Men hon gav sig inte utan en rejäl kamp, det ska sägas.
Det var förresten likadant i söndags när hon, Tove och Kristin var och hälsade på kusinerna. Då satt hon tydligen upp i vagnen och kämpade hej vilt mot sovimpulsen fast hon var såååååå trött. Hon somnade till slut sittandes, vilket tydligen var en lustiger syn. Dock utan kamera i närheten, dessvärre.







Inga kommentarer: