tisdag, september 4

Videoproblem

Jag hade tänkt ladda upp ytterligare några filmsekvenser, men det är nåt tjall på linan. Så vi återgår till vanliga, hederliga fotografiska stillbilder.

I pallkragelandet har vi nu lagt en del av de fyra kubikmeter grus av modell 0-16 som vi har fått hemlevererat. Dessutom började vi klubba ner jordankare. Och det stötte på problem på ett ställe som synes... Omöjligt att veta hur stor stenen var, men tydligen tillräckligt för att bråka med oss. Tölp.
----------
Tove hittade hörselkåporna som är nödvändiga när vi bankar ner stolparna i jorden. Ett par nummer för stora för hennes lilla ansikte, men än sen då?
----------
Både Tove och Frida har en badrock och nu när Frida kan gå är hon extra gullig i sin rosavit-randiga rock. Men hon är inte den enda som är gullig så att det nästan svider...
----------
Idag fick vi reda på att Frida har fått dagisplats. SKÖNT! Den 3 december, eller däromkring, påbörjas inskolningen. Visserligen kom hon inte in på samma dagis som Tove, men väl på det dagis (men en annan avdelning) där Tove gick tidigare och det känns helt okej. Det är ganska nära varanda och vi vet att personalen är bra. En gissning är att Frida får gå på det dagiset under hela våren och att hon kan få plats på Toves dagis, Idavallen, från och med nästa höst.

Inga kommentarer: