måndag, mars 9

Krassliga pyret

Frida vaknade i söndags kväll, efter några timmars sömn, och var ledsen. Hon tog sig åt örat vilket är ett typiskt tecken från henne att hon är på väg att bli förkyld och därmed får öroninflammation. Men innan vi fick i henne någon alvedon somnade hon i vår säng och sen var det inga mer problem. Jag, pappa, var i alla fall hemma med henne idag måndag och på morgonkulan låg hon i soffan och tittade lite på tv innan frukost. Lite tärd såg hon allt ut då.
En stund in på förmiddagen var vi in till läkaren bara uti fall att. Han såg dock inget att yvas över i öronen (eller i munnen, vilken Frida insisterade på att han också skulle undersöka) och vi kunde åka hem med kuranta hälsningar från doktorn. Frida var för övrigt otroligt duktig och följde snällt doktorns anvisningar och avslutade sedan hela besöket med ett glatt:

- Hej då!

Resten av dagen var hon hur pigg som helst, men nu under måndagskvällen har hon åter vaknat flera gånger och varit ledsen. Väldigt olikt henne utan nåt i kroppen.
Det betyder hur som helst att vi håller henne hemma även tisdag.

Tove är emellertid pigg och är en riktig super-duperpysslare. Jag skulle inte bli förvånad om hon snart hakar på i den nya flugan Scrapbooking (eller vad det nu heter). Senast idag fick jag ett flygplan av henne som var 5-6 cm långt och hade en del detaljer på sig av pyttepappersbitar.

Inga kommentarer: