måndag, maj 18

Länge sedan...

Vi är visst lite dåliga på att blogga nu... Kan bero på att mamma skapat en ny blogg, som också ska skötas. Den handlar om trädgården, titta gärna: kajstradgard.blogspot.com

Idag har familjens brudar varit hemma. De två minsta var snuviga och febriga, men det var mamma som var tröttast. Vi lyckades iallafall baka chokladmuffins (supergoda!), men orkade inte göra den rosa glasyren. Den får vi fixa nån annan dag.

I övrigt har Frida varit hos öronläkaren. Hörseln bra på ena örat, sämre på det andra, men där hade hon precis haft en inflammation. Vi ska avvakta till i höst med hörseltest och ev. rör. Den här förkylningen har hon faktiskt inte (peppar, peppar) drabbats av öroninflammation. Hon hade lite ont i örat härom kvällen, men det gick över med lite Ipren. Skönt!

Vi gläder oss åt våren. Tove och Frida ser till att vi har en ny bukett maskrosor på bordet nästan varje dag. Vi tittar på potatisen och löken som växer och på gurkplantorna i köksfönstret. Snart ska vi sätta tomatplantor och kryddor på altanen. Det här är en härlig årstid!

Inga kommentarer: