söndag, november 15

En skön helg

Ännu en skön, lugn (men fruktansvärt regnig och grå) helg är slut. Pappa har jobbat och brudarna har slöat mycket, myst, lekt och roat sig. Idag kickade vi igång julstämningen med att baka pepparkakor. Roligt, lite pyssligt och framför allt - gott!

Tove har också hunnit med simskola under eftermiddagen (Frida lekte hemma hos mormor under tiden). Gruppen är i stora bassängen nu och Tove är otroligt duktig. Hon simmar och simmar och simmar och tittar ibland så att mamma säkert ser hur bra det går. Idag tog jag med kameran och filmade framstegen.


I fredags var det kalasdax, äntligen. Kusin Aron fyllde fyra år redan i onsdags, men feber och snuva härjar även i Saladamm... Men i fredags blev det ändå ett lite kalas. Smörgårtårta, korv och så Arons specialefterrätt - kladdkaka med glass och nonstop. Mumsigt! För födelsedagsbarnet blev det en hel del legobygge och för våra brudar både hopprep och rockring. Jag önskar vi hade haft möjlighet att filma när Frida testade rockringen. Hon snurrade den runt midjan och medan rockringen snabbt damp ner i golvet vickade hon lite på rumpan. Så söt!

Inga kommentarer: