lördag, mars 20

Ännu en begåvad unge!

Okej, det här inlägget börjar med skryt. Fruktansvärt mycket skryt. Vi blev idag nämligen helt tagna på sängen av Fridas kunskaper. Hon skriver ju! Hon skriver bokstäver som en 6-åring! Plötsligt bara satt hon där på köksgolvet och skrev: Frida, Peter, Tove och Kristin. Det enda som var lite svårt var bokstaven S, men när hon övat ett par gånger så gick även den bra. Måste erkänna att jag fullständigt tappade hakan. Filmen visar lite av det hon skrivit.

Tove å sin sida greppar ju alla fyra räknesätten och älskar att skriva och läsa. Hoppas att hon inte kommer tycka att skolan är tråkig...

Annars har dagen varit så solig och varm! Vi tog en tur in till stan och båda tjejerna blev äntligen klippta. Det var verkligen på tiden. Efter lunch satt vi i hörnet av altanen där det var över 20 grader varmt. Mamma drack kaffe, pappa läste tidningen och brudarna gjorde snöslott, även om Frida envisades med att kalla det för sandslott.

Nu under eftermiddagen och kvällen har vi endast ett barn hemma. Tove sover hos sin kompis E. Imorgon åker hon med E:s familj till simskolan och efter det blir det kalas, för E fyllde 6 år förra veckan. Frida ska också gå på kalaset, så det blir en festlig söndag för båda.

Inga kommentarer: