fredag, mars 19

Crazy kids

Ungarna - vete sjutton hur det började men jag tror att det var Tove som kom på det för ett år sen eller så - har en knäpp grimas medelst läte som de kör stenhårt med när de är på gott humör vilket de var på strax innan sängdags ikväll. Det går inte att förklara men vi ska försöka fånga det på film och lägga ut. (Kusin Ida och Kristian vet vilken som åsyftas - det var den Frida körde några varv i tågkupén tillbaka från Luleå i julas.)

Helgen kommer bli lite extra, mest för Tove. Hon ska sova över hos kompis Elin mellan lördag och söndag och det innebär också att hon hänger med dem till simskolan (som de går på tillsammans) på söndag förmiddag samt det kalas som Elin har på söndag efter lunch eftersom hon nyligen fyllt 6 år.
Frida, å sin sida, får sina föräldrar helt för sig själv ungefär ett dygn från lördag eftermiddag och vi kommer att tilldela henne taktpinnen.
Innan allt detta hoppas vi hinna med en klippning av brudarna.

Videon är 1,5 vecka gammal - från när jag (pappa) var hemma med Tove under hennes smittosamma halsflussperiod. Vi spelar det nya favoritspelet Bamses honungsjakt.

Inga kommentarer: