fredag, april 24

Förberett och klart

Häromdagen sa Tove:
- När man fyller, då får man tre paket på morgonen.
När mamma sa att så är det kanske om man fyller år på en dagisdag, men när man fyller på en lördag, då kan det hända att man får fler paket. Toves ögon blev stora som tefat och sedan kom världens bredaste leende.

Nu ikväll sa mamma:
- Tove, om du vaknar före oss andra imorgon, då får du ligga kvar i sängen och vänta. För när man fyller så blir man ju grattad i sängen, med sång och paket. Du ska inte kliva upp och tjuvtitta.
- Hmmmm, sa Tove, vi får väl se hur det blir.

Tyvärr får Frida fira födelsedagen på annat håll. Hon har nämligen fått öroninflammation igen (nummer fyra på fem månader). Vi skulle besökt öronkliniken idag, men läkaren där hade blivit sjuk. Så det blev vårdcentralen igen - och mer medicin. Det togs också prover och innan vi fått svar på dem vet vi inte om hon smittar eller inte. Så för att hon inte ska smitta ner hela bekantskapskretsen imorgon så får hon och mormor ha det mysigt (hoppas bara att inte mormor blir smittad). Så utan mormor och utan Frida blir vi 35 personer på kalaset, 16 av dem är under 8 år... Det är tur att det ska bli 18 grader varmt, så vi kan ha kalaset ute!

1 kommentar:

Kontot är kapat men kan dessvärre inte tas bort sa...

Grattis så jättemycket! Hoppas det blir en fin dag. kram