måndag, april 27

Mer kalas - och mer öronont...

Det blev ett mindre fikabord igår, söndag. Familjen W med Olivia och Ella, gammelmormor Inga, mormor och Lennart. Mysigt och varmt och gott och busigt. Tove konstaterade igår kväll att hon var mycket nöjd med helgen.

- Mamma, vet du vad som var allra roligast? Att öppna paketen!

Det blev pyssel i alla former och varianter, Hello Kitty, bokmärken, änglavingar, CD-skivor och en chockrosa solfjäder. Men bäst av allt var nog ändå munspelet från pappa. Och cykeln så klart, som efter alla kalas är utrustad med ringklocka (med prinsessor på), en tuta (som hörs ändå bort till macken), en docksadel (där dockan Wilma sitter, även när cykeln står i förrådet) samt blingbling till ekrarna (kom med posten idag från farbror med familj i Luleå, där de för övrigt har masor med snö kvar!).
Sista lilla kalaset var idag, när kompisarna på dagis fick glass och Tove fick en present (ett skrivblock med pennor och sudd).

Frida då, jo hon har det lite kämpigare. Ont,ont,ont i örat inatt igen och ett nytt besök hos doktorn idag. Vi fick svar på proverna de tog i fredags och han skrev ut en ny medicin. Den smakade inte lika gott, men Frida svalde tålmodigt. Med lite saft efteråt gick det bra. Hoppas nu att hon blir piggare snart. Det ska bli intressant att höra vad specialisterna på öronmottagningen säger om ett par veckor.

Inga kommentarer: