söndag, oktober 12

En söndag med full rulle

Så där ja, då var vi alla med på banan igen - i stort sett. Iallafall tillräckligt för att köra tomten runt med skottkäran full av ungar på förmiddagen, både våra egna och grannarnas. Det var strålande soligt och skönt och barnen var på gott humör. Ännu gladare blev de när de upptäckte geggan i sandlådan. Det var inte så poppis att gå in och äta lunch...

På eftermiddagen var det kalas för en ung och snygg 38-åring. För att bevara barnasinnet (eller var det för att spara för att någon gång uppfylla sina drömmar...) fick mamma en fin, rosa spargris med fjädrar på av sin storebror med familj. Den presenten gick hem lika mycket hos familjens alla tre brudar.
Efter fika, bildvisning och högljudd lek med massor av spring och skratt blev det lugnt ett tag. Alla barnen ritade. Tove och Frida, kusinerna Melvin och Aron och så minsta kusin Wilma som satt på bordet och tog alla pennor. Tur att mormor/farmor fanns i närheten och kunde styra upp allehanda syskonbråk.
För 38-åringens del väntar supé och konsert imorgon, på den verkliga dagen. Till sist - ett stort tack till alla kalasgäster!

Inga kommentarer: