onsdag, december 31

Nyårsfirande? - näääää

Huset var städat, fikat framtaget, maten förberedd - då ringer familj nummer ett och säger att de är sjuka. Efter ytterligare en stund ringer nästa familj återbud på grund av sjukdom. Men fortfarande var vi tre familjer som skulle fika och äta och fira tillsammans. Då, ca en halvtimme innan vi ska fika, upptäcker vi att Tove har feber... Alltså är det vår tur att ringa återbud.

Efter att Tove fått en alvedon fikade vår lilla familj tillsammans, men det finns som ni förstår massor med bullar över.

Vi tog näsdroppar, både Tove och mamma, och sedan åkte pennor och papper fram - och se det blev en historisk nyårsafton på ytterligare ett sätt - Frida ritade sin allra första gubbe. Så fin, så fin på ett solgult papper.

Nu sover pappa och Frida en stund, och sedan verkar det ändå bli lite firande ändå. Grannarna kommer över när våra barn somnat och deras minsta lagt sig (de har en barnradio med låååång räckvidd). Deras stora tjej får följa med. De tar med sig förrätten de förberett till åtta personer och så bjuder vi på vår fiskgryta (som troligen kommer räcka i flera dagar...)

Gott nytt år!



2 kommentarer:

Cajo sa...

Gott Nytt År sjuklingar! hoppas ni mår bättre snart.

Kontot är kapat men kan dessvärre inte tas bort sa...

Så kan det gå men det blev en väldigt fin gubbe. Gott Nytt År!