måndag, april 9

Mysig påsksöndag

Söndagen var en ganska intensiv dag vilket innebar att bloggandet fick vila. Hela familjen var i alla fall iväg till några goda vänner där fyra familjer - med två barn var i olika åldrar - träffades för påskmys. Centralfigurerna var såklart Frida och hennes jämnåriga kamrat från Skåne, V. Glada krabater som gick från famn till famn och verkade trivas stortartat med det. Tove hade också en jämnårig kompis närvarande - K - tillika storasyster till V. Tove och K "trevade" lite efter varandra men var inte helt överens om vem som skulle få ha ett särskilt gosedjur, som för övrigt ingen av dem ägde.
Under aftonen kom Tove och Fridas kusin Ida hit med sambo Kristian för en övernattning, på sin väg från Luleå till sitt nya hem i Helsingborg (eller däromkring).
Våra nattgäster är av det moderna snittet - de har en kompakt digitalkamera. Därför kan vi visa några bilder av barnen som är tagna denna annandagspåsksmorgon (schyst ord). Tove visar upp sin samling av påskprylar och observera gärna de blå- och vitsippor som står i nubbeglaset. Frida visar sin vana trogen upp ett stort smajl.
Det mest anmärkningsvärda med denna morgon var annars att snön låg vit på backen. Frustrerande, eftersom vi hade tänkt oss en dag i trädgården med lite vårbestyr. Ida och Kristian var inte heller överförtjust med tanke på väglaget de sista 60 milen... De tuffade iväg innan lunch.
Tove å sin sida såg möjligheterna till en sista sväng med pulkan, men redan under förmiddagen hade snön nästan försvunnit så inte heller det blev av.
Så vad göra? Jo, en stilla dag inklusive en lunchslummer för samtliga.

Inga kommentarer: