söndag, april 15

Söndag i solen hos oss

Det har varit en riktigt fin och mysig dag i solen (förutom för frugan, som jobbade). På förmiddagen gick vi ut kring 9 redan och inom kort hade Frida somnat i sulkyn. Där låg hon och snusade i två timmar... Under tiden lekte jag och Tove en stund i sandlådan, men både jag och sanden blev intet värda när grannflickan kom cyklandes förbi. Hon har en tvåhjulig cykel med stödhjul och som Tove suktade rejält efter. Grannflickan är en snäll ung dam och lånade ut cykeln, samt hjälm, och Tove - som fått in själva tramptekniken hyggligt med hjälp av sin egna trehjuling - var en riktig hejare. Balansen är det i och för sig si och så med men hon trampade på som den värsta tourcyklisten. Tyckte i alla fall en helt opartisk pappa.
På eftermiddagen tog vi oss iväg till hamnen där vi gick omkring ett bra tag. En glass slurpade jag och Tove i oss ganska snabbt, allt medan Frida - gissa vad? Jodå, hon sov igen.
Nu, då detta skrivs strax efter 17.30, är det 20 grader i skuggan. En får tacke.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att ta del av din nya vardag och följa tjejernas strapatser.
Här har vårstädningen påbörjats med bl.a däckbyte, fixa till bilen ut och invändigt m.m. trädgården får vi vänta en stund till med, lite för blött ännu./Siv, Kallax