lördag, april 7

Ingen vidare tajming -- men trösten låg under kudden

Under natten vaknade Tove flera gånger och var riktigt ledsen. (Otroligt att Frida inte vaknade någon gång.) Någonting låg uppenbarligen i luften...
Och, visst, på morgonen var hon - Tove - ganska snorig och så småningom konstaterade vi en lätt men dock feber: 37,6. Hon och jag stannar därför hemma och inne idag och missar därför påsklunch hos mormor, dit Kristin och Frida åkte.
Efter vår egen lunch på tu man hand fick Tove gå på jakt i sitt rum (äsch, jag skriver - och säger - hela tiden Toves rum men det är ju Tove och Fridas gemensamma rum) efter lördagsgodiset. Jag försökte förklara fågel, fisk eller mitt emellan samt vad det betyder om det bränns eller inte men hon var inte helt och hållet med på noterna. Men efter viss vägledning hittade hon till slut en påskhare av choklad under hennes kudde. Den satt hon och mumsade i sig i en fåtölj framför tv:n samtidigt som hon tittade på något barnprogram. Återigen är det synd att vi inte har en digitalkamera - ett stort område runt hennes mun var nedsmetat med chokladen som såklart blev mer och mer kladdig.

Inga kommentarer: